× HOME WIE BEN IK ENERGETISCH LICHAAMSWERK VERANDEREN ADOLESCENTEN TARIEVEN CONTACT ERVARINGEN

 ☰ Menu 
Met Zorg Geraakt
Lichaamsgerichte coaching
Holistische massage
Individuele gespreksbegeleiding
 
Ervaringen van klanten

S. - Mei 2017
Jarenlang heb ik met veel psychische klachten gelopen. Hier heb ik nooit goed een weg in kunnen vinden waar voor mij de vooruitgang acceptabel was. Op het moment dat ik bij Mille begon was ik net bezig met traumaverwerking in de reguliere zorg. Daarnaast ben ik dit lichaamsgerichte traject begonnen. Voor mij is deze combinatie heel goed. Bij de massages leer ik stap voor stap zoveel over "weer contact met mijn lichaam" maken. Ik was daar zover van afgeraakt, dat ik niet meer wist dat dit bestond en er dus ook niet naar op zoek ging. Door het contact met mijn lichaam, het voelen in mijn lichaam, is mijn gevoel weer een raadgever van belang geworden in mijn leven. Ik leer en kan weer vertrouwen op mijn gevoel, rekenen en vertrouwen op mijn intuïtie. Ik ben ontzettend dankbaar voor de ruimte, die Mille creëert en waarin ik vrij ben om mijn ontwikkeling door te maken. De vrijheid is volledig, er is geen beperking in de weg die ik beloop en het tempo, dat voor mij werkt. Dit stuk vrijheid, acceptatie en veiligheid is voor mij heel belangrijk in mijn eigen ontwikkeling. Er komen steeds meer nieuwe aspecten van het leven op mijn pad waar ik nooit connectie mee had of enige waarde aan hechtte. Verbonden voelen is nieuw voor mij evenals innerlijke rust. Het handelen vanuit mijn gevoel is ook iets waar ik nu mee bezig ben.
Ik ben er nog niet en blijf nog doorgaan op deze weg.

Karin - 18 Aug 2016
Mille creëert een ruimte tijdens de massage, waarbij ze helpt om, dat wat zich heeft vastgezet in het lichaam, los te laten.

Holding space for someone

Loopbaanexpert | Coaching | Outplacement | Focus op Talent | Zen & Zakelijkheid | East meets West
Ik heb al verschillende cliënten naar Mille doorverwezen. Wat Mille kan bereiken met de massagevorm die zij biedt is niet 1-2-3 uit te leggen. Mille vindt pijnpunten en (soms hele oude) blokkades en maakt het lichter, de energie kan weer stromen. Dat het heftig kan zijn hoor ik ook terug van mijn cliŽnten. En de liefdevolle manier waarop Mille je ondersteunt creëert een veilige omgeving waardoor je de blokkades ook durft aan te gaan!

Hsiang Tan - Dr at Royal Adelaide Hospital
Ms Mille Trieling, a highly professional masseur, not only very qualified, but shows pride and dedication in her work. She would be able to iron out any tension in your muscles and restore you to your baseline function again.

Ton - Development Manager Wind Energy
Mille is een harde werker met oog voor detail. Ik heb Mille leren kennen als een veelzijdige collega voor wie niets te veel is, die alles aanpakt met grote werklust maar ook zorg voor de mens achter de collega. Haar inzicht in het functioneren van een groep maakt dat zij als coach de juiste adviezen kan geven aan de teamleiding.